سفارش تبلیغ
صبا ویژن
در گذشته مرا برادرى بود که در راه خدا برادریم مى‏نمود . خردى دنیا در دیده‏اش وى را در چشم من بزرگ مى‏داشت ، و شکم بر او سلطه‏اى نداشت ، پس آنچه نمى‏یافت آرزو نمى‏کرد و آنچه را مى‏یافت فراوان به کار نمى‏برد . بیشتر روزهایش را خاموش مى‏ماند ، و اگر سخن مى‏گفت گویندگان را از سخن مى‏ماند و تشنگى پرسندگان را فرو مى‏نشاند . افتاده بود و در دیده‏ها ناتوان ، و به هنگام کار چون شیر بیشه و مار بیابان . تا نزد قاضى نمى‏رفت حجّت نمى‏آورد و کسى را که عذرى داشت . سرزنش نمى‏نمود ، تا عذرش را مى‏شنود . از درد شکوه نمى‏نمود مگر آنگاه که بهبود یافته بود . آنچه را مى‏کرد مى‏گفت و بدانچه نمى‏کرد دهان نمى‏گشود . اگر با او جدال مى‏کردند خاموشى مى‏گزید و اگر در گفتار بر او پیروز مى‏شدند ، در خاموشى مغلوب نمى‏گردید . بر آنچه مى‏شنود حریصتر بود تا آنچه گوید ، و گاهى که او را دو کار پیش مى‏آمد مى‏نگریست که کدام به خواهش نفس نزدیکتر است تا راه مخالف آن را پوید بر شما باد چنین خصلتها را یافتن و در به دست آوردنش بر یکدیگر پیشى گرفتن . و اگر نتوانستید ، بدانید که اندک را به دست آوردن بهتر تا همه را واگذاردن . [نهج البلاغه]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :38
بازدید دیروز :57
کل بازدید :493764
تعداد کل یاداشته ها : 80
103/2/6
5:32 ع
مشخصات مدیروبلاگ
 
بنیامین جعفریان[29]
فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مهندسی شیمی از دانشگاه خلیج فارس بوشهر هستم و در حال حاضر مشغول به تدریس در مقطع کارشناسی و کاردانی در رشته مهندسی شیمی و صنایع شیمیایی هستم. سابقه تدریس در درسهای عملیات واحد، انتقال جرم، مکانیک سیالات، کنترل فرآیند، ریاضی مهندسی، محاسبات عددی و کاربردرایانه را دارم

خبر مایه
بایگانی وبلاگ
 
انــتقال گــاز به نقاط دوردست[1] توربین های گازی[1] شیمی نفت[1] محمد مصدق و ملی شدن صنعت نفت[1] رزین های مبادله گر یون[1] ده شرکت برتر نفت و گاز جهان[1] حرف رو در رو[1] گرافیت و الماس[1] عذر خواهی!!![1] محلولهای مغناطیسی نانو![1] طبعم به گناه کرده عادت[1] عید رهائی[1] مدرسه مورچه ها[1] سبکترین و سنگین ترین فلزات[1] طراحی انبردست[1] مگس جاسوس[1] 6 حالت ماده[1] سفر در زمان یک واقعیت؟!.....[1] روز دانشجو[1] پلاستیک آینده[1] سوالات استاتیک[1] حفره سیاه فضائی[1] ایا همزاد داریم......!؟[1] مقالات دوستان[2] راز استحکام تار عنکبوت[1] ABS[1] اشعه مادون قرمز[1] Steel and Iron at a glance[1] Screwdriver in Details[1] خودروی هیبریدی چیست؟[1] General function of Gas power plant[1] معادله حالت چیست؟[1] طراحی و ساخت دستگاه تست سنسور تصادف[1] Fuel Cells[1] Nano powder[1] Optical Fiber[1] مجله انجمن[1] مقلب القلوب[1] کاربراتر[1] Shape memory alloys[1] Compressor[1] تعطیلات[1] nanothechnology safty and application[1] نانو شیشه[1] FERROFLUID[1] هوای پاک با فناوری نانو[1] تهیه‌ی نانو کامپوزیت های منیزیم و کاربردهای آن[1] Ferrofluid[1] نانوسرامیک[1] متن برگزیده[1] گذری بر کاربردهای فناوری‌نانو در صنعت آب‏[1] سلام[1] نانو[1] ابداع یک سیستم دارورسانی جدید د ...[1] فناوری نانو چیست؟[1] نانو چیست (2)؟[1] نانو(3)[1] موتورهای هوای فشرده چگونه کار می کنند؟[1] وبلاگ[1] میلاد یگانه منجی[1] ترمزهای ضد قفل چگونه کار می کنند؟[1] سلام بر حسین[1] وارد کردن نانولولههای چنددیواره در پلیمر با استفاده از میدان ...[1] ENTROPY[1] روکشهای جدید ضد میکروبی با استفاده از نانولولههای کربنی[1] سلام به همه و آرزوی سلامتی برای همه[1] Thermodynamics of Rubber-like Elasticity[1] Theoretical calculation of equilibrium constant[1] سوخت گیاهی[1] مک کیب[1] پروژهای فنی مهندسی[1] least square[1] Biomass[1] تخمیر[1] حل معادلات غیرخطی[1] Hysys[1] تعادل بخار مایع(کدنویسی)[1]
یک جاسوس هوایی می‏تواند تنها به اندازه‏ی یک مگس باشد، روباتی که توسط یکی از دانشگاه‏های معتبر امریکا ساخته شده است، این نوید را می‏دهد.

دانشمندان دانشگاه هاروارد یک مگس روباتیک ساخته‏اند تا آن را به ماموریت‏های شناسایی در مناطقی مانند مناطق آلوده به عوامل شیمیایی و میکروبی که برای سلامتی انسان مخاطره‏آمیز است، روانه کنند.

این مگس روباتیک را همچنین می‏توان برای یافتن بمب‏های پنهان شده در ماموریت‏های جستجو مورد استفاده قرار داد. این روبات که از آن با عنواان فلای بات یاد می‏شود، به اندازه‏ی نوک انگشت دست بوده و از کربن سبک وزن ساخته شده است و وزن آن کمتر از یک سنجاق سینه است.

پژوهشگران به رهبری پروفسور رابرت وود، 7 سال وقت خود را صرف این پروژه کرده‏اند که پشتیبانی آن را ارتش ایالات متحده برعهده داشته است.

پروفسور وود می‏گوید: ”یکی از مزایای این روبات از دیدگاه نظامی این است که به علت کوچکی بیش از حد، شما متوجه آن نمی‏شوید و در حالت عادی چندان به چشم نمی‏آید.“

بازسازی حرکات عادی یک مگس در اندازه‏ی یک روبات کار بسیار دشواری است، زیرا فرایندهای ساخت موجود را نمی‏توان در این زمینه به کار برد و قطعاتی با وزن اندک موردنیاز است.

موتورها، بال‏ها و اتصالات که اغلب برای روبات‏های بزرگ مورد استفاده قرار می‏گیرند، برای روباتی در ابعاد یک مگس کاربرد ندارند.

در نهایت، کارگروه یاد شده، فرایند ساخت موردنظر خود را تدوین کرد و پژوهشگران با استفاده از میکرومکانیسم لیزری، ورقه‏های نازکی از فیبر کربنی و پلیمر را بریدند.

در حالی که این وسیله‏ی دو بال می‏تواند در آسمان پرواز کند و حرکاتی مشابه یک مگس داشته باشد، کارگروه تحقیقاتی هنوز سرگرم بررسی و کنترل این روبات در هنگام پرواز است. در آینده از این مگس روبات‏ها خبرهای فراوانی خواهید شنید. دنیا در حال کوچک‏سازی ابزارها و تجهیزات نظامی است.

 

منبع:

http://ictarticle.blogfa.com/post-218.aspx


86/8/9::: 9:25 ص
نظر()