سفارش تبلیغ
صبا ویژن
توانگری خردمند، به حکمتش و عزّت او به قناعتش باشد . [امام علی علیه السلام]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :217
بازدید دیروز :8
کل بازدید :496483
تعداد کل یاداشته ها : 80
103/9/3
2:20 ع
مشخصات مدیروبلاگ
 
بنیامین جعفریان[29]
فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مهندسی شیمی از دانشگاه خلیج فارس بوشهر هستم و در حال حاضر مشغول به تدریس در مقطع کارشناسی و کاردانی در رشته مهندسی شیمی و صنایع شیمیایی هستم. سابقه تدریس در درسهای عملیات واحد، انتقال جرم، مکانیک سیالات، کنترل فرآیند، ریاضی مهندسی، محاسبات عددی و کاربردرایانه را دارم

خبر مایه
بایگانی وبلاگ
 
انــتقال گــاز به نقاط دوردست[1] توربین های گازی[1] شیمی نفت[1] محمد مصدق و ملی شدن صنعت نفت[1] رزین های مبادله گر یون[1] ده شرکت برتر نفت و گاز جهان[1] حرف رو در رو[1] گرافیت و الماس[1] عذر خواهی!!![1] محلولهای مغناطیسی نانو![1] طبعم به گناه کرده عادت[1] عید رهائی[1] مدرسه مورچه ها[1] سبکترین و سنگین ترین فلزات[1] طراحی انبردست[1] مگس جاسوس[1] 6 حالت ماده[1] سفر در زمان یک واقعیت؟!.....[1] روز دانشجو[1] پلاستیک آینده[1] سوالات استاتیک[1] حفره سیاه فضائی[1] ایا همزاد داریم......!؟[1] مقالات دوستان[2] راز استحکام تار عنکبوت[1] ABS[1] اشعه مادون قرمز[1] Steel and Iron at a glance[1] Screwdriver in Details[1] خودروی هیبریدی چیست؟[1] General function of Gas power plant[1] معادله حالت چیست؟[1] طراحی و ساخت دستگاه تست سنسور تصادف[1] Fuel Cells[1] Nano powder[1] Optical Fiber[1] مجله انجمن[1] مقلب القلوب[1] کاربراتر[1] Shape memory alloys[1] Compressor[1] تعطیلات[1] nanothechnology safty and application[1] نانو شیشه[1] FERROFLUID[1] هوای پاک با فناوری نانو[1] تهیه‌ی نانو کامپوزیت های منیزیم و کاربردهای آن[1] Ferrofluid[1] نانوسرامیک[1] متن برگزیده[1] گذری بر کاربردهای فناوری‌نانو در صنعت آب‏[1] سلام[1] نانو[1] ابداع یک سیستم دارورسانی جدید د ...[1] فناوری نانو چیست؟[1] نانو چیست (2)؟[1] نانو(3)[1] موتورهای هوای فشرده چگونه کار می کنند؟[1] وبلاگ[1] میلاد یگانه منجی[1] ترمزهای ضد قفل چگونه کار می کنند؟[1] سلام بر حسین[1] وارد کردن نانولولههای چنددیواره در پلیمر با استفاده از میدان ...[1] ENTROPY[1] روکشهای جدید ضد میکروبی با استفاده از نانولولههای کربنی[1] سلام به همه و آرزوی سلامتی برای همه[1] Thermodynamics of Rubber-like Elasticity[1] Theoretical calculation of equilibrium constant[1] سوخت گیاهی[1] مک کیب[1] پروژهای فنی مهندسی[1] least square[1] Biomass[1] تخمیر[1] حل معادلات غیرخطی[1] Hysys[1] تعادل بخار مایع(کدنویسی)[1]

روکش‌های جدید ضد میکروبی با استفاده از نانولوله‌های کربنی 

تقاضا برای روکش‌های جدید ضد میکروبی به‌سرعت در حال رشد است تنها در ایالات متحده پیش‌بینی می‌شود بازار این محصولات از 175 میلیون دلار در سال 2005 به 550 میلیون دلار در سال 2012 افزایش یابد. این تقاضا به‌خاطر نیاز شدید بیمارستان‌ها به کاهش عفونت‌ها، تشدید شده است. با افزایش نگرانی‌ها در خصوص نقش سطوح آلوده در گسترش عفونتهایی مانند SARS و MRSA ، استفاده از سطوح با خاصیت ضد میکروبی در مکان‌هایی مانند محل‌های عمومی ، مدارس و حمل و نقل عمومی رایج شده است. از آن جا که بسیاری از روکش‌های ضدباکتری مواد ضد باکتری خود را در طی زمان آزاد می سازند از این رو خاصیت ضد باکتری خود را به تدریج از دست می‌دهند.

محققان موفق به ساخت نوعی ماده چندکاره زیست تقلید ویژه از نانولوله‌های کربنی DNA و لیزوزیم‌ها شده‌اند که دارای کاربردهای مکانیکی گسترده‌ای بوده و خاصیت ضد میکروبی طولانی مدت عالی دارند.

به گفته یکی از محققان ، آنها روشی را برای ساخت روکش ها ابداع کرده‌اند که در آن خواص ضد میکروبی لیزوزیم‌ها و خواص مکانیکی قدرتمند نانولوله‌های کربنی تلفیق می‌شوند. برخلاف بسیاری از مواد ضد باکتری لیزوزیم ها مواد طبیعی بوده که در سفیده تخم مرغ و اشک چشم یافت می‌شوند. در حقیقت حتی از آن در ساخت برخی دهان‌شویه‌ها نیز استفاده می‌شود. با این حال لیزوزیم به تنهایی از لحاظ مکانیکی استحکام ندارد و تراکم آنها کم است با تولید لایه‌ای که در آن نانو‌لوله‌ها و لیزوزیم ها قرار می‌گیرند از فواید هر دو استفاده می‌شود.

محققان دانشگاه آلاباما این کار را از طریق روند رسوب لایه به لایه انجام دادند این کار امکان کنترل ضخامت و قرارگیری فضایی نانولوله‌ها را به‌دقت ممکن می سازد. این افراد خاصیت ضد میکروبی روکش را از طریق دو روش استاندارد ارزیابی بر میکروکوکوس لیزودیکتیکوس و استافیلوکوک طلایی بررسی کردند. بررسی‌ها به کمک میکروسکوپ SEM نشان داد که تعداد بسیار بیشتری باکتری به سطوح بدون روکش در مقایسه با سطوح روکش دار متصل گردیده‌اند. علاوه بر آن مشخص گردید که خواص ضد باکتری مربوط به حضور لیزوزیم‌ها و نه نانولوله‌های کربنی است.

نتایج این مطالعه در شماره می مجله Nano letters منتشر شده است.

 

منبع:www.nano.ir

 

 


87/6/10::: 3:36 ع
نظر()